De laatste dag van het weekend: zondag
Na een goede nachtrust en een ontbijtje word ik meegevraagd naar ballet les, oude herinneringen komen weer terug als ik het schattige meisje Simone zie staan in het balletpakje! Zo schattig!
Na het ballet gaat we met zijn allen naar Toyarus, om een cadeau bon voor beide kinderen uit te geven van 40 dollar...na 1,5 uur lukt het de kids om wat uit te zoeken in een mega dan ook mega grote speelgoedwinkel...je zou er kunnen verdwalen zo groot. Zelf zou ik ook geen keus kunnen maken tussen al dat speelgoed! Evan komt thuis met een spel van Harry Potter voor zijn game, en een kaartspel van HP. Simone heeft meer belang bij een tekenbord en een mode/ kleding ontwerp set!
Na dit leuke avontuur gaat we met Olav op het strand lopen waar de honden los mogen lopen! Wat een pret...wel koud...brrr! Na een korte wandeling gaan we verder naar de Yacht Club, om te kijken hoe de zeilboot erbij ligt...WTF!!!! Wat een zeilboot, wat een luxe, niet te geloven! In de Club gaan we lunchen met ook de zus van Lynn en de man en kind. Erg gezellig allemaal en fantastisch eten ook!
Terug naar huis door het mooie Vancouver! Aangekomen bij het huis, is er precies een wolk boven het huis die sneeuw vlokken er uit gooit, met uitzicht over het zonnige Vancouver, lijkt het net alsof je een sneeuwbol op en neer aan het schudden bent, omdat het zo plaatselijk is! Ik ga met Lynn en mijn nieuwe vriend de GPS op pad om de auto te testen en om langs alle plekke te rijden die van belang zijn! Oh ja en de auto is een automaat, best simpel, maar als je een schakel gewend bent, is het toch een beetje aanpassen! Het gaat me goed af gelukkig! Morgen is het echte werk....dan alleen met de kinderen richting ballet!
In de avond gaat Lynn en Marc naar een ijshockey wedstrijd! En ik ga op de kinderen passen. De buurvrouw belt op of de kinderen zin hebben om daar te komen spelen! We gaan er naar toe.....dacht toch dat ik in een paleisje terecht was gekomen, maar dat is gewoon een kasteel, met zoveel woonkamers, een grote keuken en ga zo maar door! En de kinderen waren buiten aan het spelen in de sneeuw, en de buurvrouw vraagt aan haar man of hij het grote licht aan wil zetten buiten, van het basketbalveld zegt ze! Ja die hebben we in de achtertuin...WTF again! Niet te geloven toch! Ik lag van binnen helemaal gevouwen van het lachen! Gewoon niet te geloven dat iemand zoveel luxe heeft!
Terug bij huis gaan we de ijshockey wedstrijd kijken en ik ga koken voor de kids! We hebben het gezellig, bedtijd en een spelletje, en een verhaaltje waarbij ik erg moest lachen om het verhaal van een vlieg genaamd Buzzz...als die boeken in het NL zouden zijn zou ik ook lachen erom!
Mijn echte avontuur is begonnen en morgen zijn de kinderen vrij, ik ben de oppas voor de hele dag en het takenpakket begint zich ook te vullen tot aan wassen en koken! Maar nog steeds helemaal naar mn zin!
Tot schrijfs, tot een nieuw verhaal!
Leuke verhalen en geweldig dat je het naar je zin hebt Liefs mam
He Sabje,
Nou wat een verhalen al voor die paar dagen. Ik hoop dat je het vandaag erg naar je zin hebt als oppas en wasvrouw, haha!!
Ik volg al je verhalen schat!
Dikke kus Merlijn
Leuk dat het zo goed gaat, 'show me your crib' van MTV is er niets bij.
Veel plezier, ook met koken en wassen!!!
Klaas
Hey Sabientje! Leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt en het een leuk gezin is. Succes met je eerste echte werkdag! X Jamey
Hoi Sabine,wat klinkt dat leuk allemaal zeg. Ben jaloers op je: geniet er van. Veel plezier. XXX
Hey Sabien,heel veel plezier daaro en ga ervan genieten meid en laat zien wat de hollanders allemaal kunnen.haha.
Hi meis, wat leuk om zo je ervaringen tye lezen!!!
Van de ene verbazing in de andere, heerlijk!!!
You go girl!!!
Bedankt voor alle lieve en leuke reacties tot nu toe! Erg leuk, en fijn om te horen dat jullie me volgen en mijn verhalen lezen! Ik schrijf ze met alle plezier.
xxx Sabine
Hoi Sabientje, we missen je, maar zijn erg blij voor je dat je het zo naar je zin hebt. Geniet er van !!!
Dag lieverd,
Ik stel voor dat je later een boek uit gaat geven van al je belevenissen, mijn leven als aipair in Vancouver.
Ga zo door met schrijven.
xxxxx