My first payment!
De tijd gaat best snel, ik ben hier alweer iets langer dan een week! Ik voel me helemaal thuis moet ik zeggen. Ik kom ook steeds meer in het ritme van de familie, en vooral de kinderen.
Op maandag school en ballet. Dinsdag is school en piano, woensdag is school en cubs (soort scouts), donderdag school en ballet, en vrijdag is school en vaak playdate. Maar dit weekend zijn ze naar familie in Edmonton, dus ben weer home alone!
En voordat ze vertrokken kreeg in mijn allereerste betaling van de eerste week, 250 dollar! Daar was ik wel blij mee! Ik ben vandaag naar een groot warenhuis geweest, zag nog hele leuke schoenen maar helaas niet in mijn maat! Dus heb geen geld uitgegeven.
Gister ben ik weer naar Downtown gegaan, dit keer met de seabuss, 10 minuten op een kleine ferry, toch wel een beetje schommelig en wankel gevoel als ik richting de stad loop. Ik heb met Sisanda afgesproken om wat te drinken en te eten. En we gaan naar Pub 340, gezellig, ijshockey game staat op, leuke tent! Drinken lekker een biertje, daar is hij niet zo blij mee, maar what ever, als ik een biertje wil drinken dan kan dat!
Later komen een vriend van hem en daar een vriendin van ook gezellig mee borrelen! Een jongen uit India en een meisje uit Maleisie, een bont gezelschap zo. Ze komen net uit Kamloops, 5 uur met de buswaar ze studeren en dit weekend zijn ze gezellig in Vancouver. Het is ongeveer -25 in Kamloops nu. Dan is de regen en 4-7 graden best oke lijkt me!
Het regent de hele avond door, we gaan richting de Cambie, een hostel, maar ook een gezellige tent waar je wat kan drinken. Met al die grote tafels en grote kannen bier lijkt het net OktoberFest in Duitsland hahahha....heel grappig!
Rond uurtje of 12 moet ik terug met de bus naar Vancouver North. Dit keer een andere bus, en ik loop daarna met mijn ontzettende goede richtingsgevoel de verkeerde kant op en uiteindelijk naar zwoegen en zweten in de regen en natte voeten kom ik thuis en ga ik lekker slapen.
Oh en ik heb koekjes gebakken donderdag, hahahaha! Die waren nog goed gelukt ook, leuk! Ik heb inmiddels een boek gekocht met recepten voor koekjes, dus dat wordt bakken! En wil eigenlijk ook nog een appeltaart gaan bakken, alleen al omdat ik dat zo lekker vind!
hee Sabine,
Je schrijft leuk en onderhoudend...leuk om jou zo te volgen.
Liefs