Begin van een 2e week!

Zaterdag heb ik de hele lopen niksen, voelde me niet zo lekke. Het regende ook pijpestelen buiten, dus was ook weinig aan om uberhaupt iets te doen. Dus ben maar koekjes gaan bakken,pindakaas koekjes!Het leek wel alsof er een meel bom was afgegaan in de keuken, maar de koekjes zijn goed gelukt!Poetsen en schoonmaken hoort en dan ook bij!Ik ben uiteindelijk daarna toch maar ff naar een shoppingmall gegaan, gewoon om mezelf te vermaken. Ik ging opzoek naar leuke kleertjes bij de GAP voor een vriendin van me die een tweeling heeft gekregen, helaas niets gevonden! Hele mall beetje rondgelopen, heb nog gekeken voor leuke schoenen, helaas niet in mijn maat, dan gaat het over!

In de avond overheerlijke pesto-kip pasta gemaakt! Heerlijk van genoten, lekker bankhangen, in slaap gevallen en vroeg naar bed. Werd pas om 11 uur volgende dag wakker, was ook wel ff nodig, dagje rust!
Zondag ook veel regen, toch maar weergaan winkelen. Dit keer loop ik wel tegen hele fijne laarzen aan, ze zijn waterdicht, tegen de sneeuw en tegen vooral kou, tot aan -40. Het mag ook wat kosten, maar hier kan ik wel ff mee door! Beter dan altijd koude en natte voeten hebben. Het regent en sneeuwt hier veel op het moment! Dus tja...voorzorgsmaatregelen hahahaha!

Na een de winkeldag ga ik terug naar huis, en ga lekker in de hottub met amazing view over Vancouver stad...dat uitzicht is echt onbeschrijvelijk! Met foto´s niet uit te drukken zo mooi!

Ik krijg een voicemail bericht van de familie, ze komen snel thuis met Chinees, jammie! We gaan gezellig eten en kletsen over hoe het weekend in Edmonton was. Ze hebben geweldig veel lekker eten mee gekregen van de moeder van Marc, die 87 jaar is geworden! Heerlijke fudge, caramel taart achtig iets, en nog meer fudge, echt super super super lekker! En ook heel goed voor je figuur!

Laughing

Na een nacht slecht geslapen toch weer op rond half 8 om ontbijt en lunch klaar te maken voor de kinderen. Ze krijgen de kip-pesto pasta mee. Ik breng de kinderen naar school met de auto, het sneeuwt/regent. Beetje vervelend weer. Ik ga terug naar huis en loop met Olive door de regen met mijn mooie nieuwe laarzen. Terug thuis ga ik Skypen met Merlijn en mamsie. De ochtend alweer voorbij. Lunchen en weer met Olive wandelen, dit keer is het droog. Mijn GPS is geleend door Marc, dus moet nu zelf naar de school rijden. Het gaat goed, de kinderen spelen nog wat op het schoolplein. Ik klets wat met een moeder Farrah, van Ava een vriendinnetje van Simone. We gaan naar huis om thee te drinken en mijn zelf gemaakte koekjes te eten. Tijd voor huiswerk, de kinderen hebben er niet echt zin in! Ze zijn een beetje dwars vandaag, toch lukt het me om ze zover te krijgen om alles af te hebben voordat we naar ballet gaan. Alleen al het balletpakje aan doen kost veel tijd, ze heeft er geen zin in vandaag...in de auto maken broer en zus ook nog eens gezellig ruzie. Ik stop de auto en zeg dat ze moeten ophouden, gelukkig doen ze dat ook uiteindelijk, leuk hoor broer en zus hahahahha!We eten onderweg nog lekkere fudge en caramel. Oh en ik helemaal zelf de weg gevonden, best knap voor een vrouw zonder richtingsgevoel!

Surprised

Thuis speel ik nog een kaartspel met Evan, en doe de kip in de oven. Iedereen is weer thuis rond 6 uur en we gaan gezellig eten en kletsen aan tafel en natuurlijk als toetje de fudge, caramel en de koekjes, wat een gezelligheid! Na het eten gaan Simone en ik iets maken voor het Chinese New Year. We knippen van alles daarover uit de krant en maken er een boekje van. Evan speelt piano met mams en later Simone ook. De vader kijkt lekker naar voetbal, ik kijk mee. De kinderen gaan naar bed, ik druip af naar mijn kamer. Het was weer een leuke dag in Vancouver vandaag. Ik denk dat ik vandaag maar eens vroeg ga slapen, morgen weer een dag.

xxx

Suzan en Hesham

Hoi Sabientje ! Fijn dat het goed gaat met je en dat je het best naar je zin hebt en leuk om je belevenissen zo op de voet te volgen, je schrijft goed ! Hier niks bijzonders, oja, Hesham heeft zijn proefexamen met goed gevolg afgelegd, nu het eindexamen nog in Februari en daarna is hij klaar. Pas goed op je zelf, Lieve groet, Hesham en Suzan.

tineke

hee Sabien, fijn, zijn we weer even op de hoogte!!