The sun is shinning, a happy day!

Oh ja het is een fantastische dag vandaag, de zon schijnt, finally! Wat een genot...heb een heerlijk wandeling met de hond gedaan door de bergen met de sneeuw als achtergrond en de zon vol in mijn gezicht, echt te gek!

Donderdag is was-dag. Ik ben de kleren aan het wassen van de kinderen en ook van mezelf. Straks is het weer tijd om de kinderen op te halen, heb een picknick pakketje klaar gemaakt, het is mooi weer buiten, dus we gaan eerst spelen, genieten van de zon en daarna door naar ballet!

Ik voel me gelukkigal veel beter, morgen naar Whistler, mijn allereerste ski les, spannend! Ik heb er zin in!

Er kwamen vandaag 2 jongens aan de deur, ze kwamen reclame maken voor een nieuwe tv provider of iets. Ze kwamen helemaal uit Calgary, dat is toch een uurtje vliegen vanaf hier, en het was daar vorige week -40, ach ja of dat normaal is! En dat het zo´n prachtige dag was vandaag en het uitzicht fantastisch vanuit het huis! Toch grappig om zo een kletspraatje te maken, ik was helemaal trots op mezelf dat ik hier gewoon ben in Vancouver, in de zon vandaag met een fantastisch uitzicht!!!

Voel me erg gelukkig!

Hesham en Suzan

Hoi Sabine,Fijn dat je daar gelukkig bent ! Mooie foto's.
Misschien moest je even wennen aan de verandering van klimaat en voelde je je daarom even minder lekker
Hiertegenover boven( tgo jouw huis dus) is een nieuwe buurvrouw gekomen met een klein kindje. Verder geen nieuws. Veel plezier met je skilessen ! Leuk al die nieuwe dingen. Groetjes !