Dom en blond gaat goed samen...
Mijn dom en blond verhaal!
Vrijdag ochtend, de auto zit onder het ijs, ik schraap het ijs van de ruiten af, maar van binnen nog alles beslagen dus ik haal mijn huissleutel van de bos af....en laat de autosleutel in de auto zitten zodat ik snel naar binnen kan voor een handdoek. Ik breng de kinderen naar school! Ik stap met mijn tas uit de auto, ik doe de deur van binnen op slot, ik zeg nog tegen Evan dat hij aan de kant van de stoep eruit moet! Opeens kom ik erachter dat de auto nog steed geluid maakt, maar de deur dicht is...uhm oeps!!! Ik roep nog tegen Evan; `NEE...` en BAM de deur slaat dicht en daar sta ik dan met een ronkende motor, met de deuren dicht! Whahahahhahahaahahahhaahahhahahaha....erger kan het niet. Lynn heeft me nog gewaarschuwd dat dit een keer zou gebeuren! Deze dag is dus vandaag...Evan vraagt of zij naar school mogen lopen, ja doe maar! Ik probeer Marc te bellen, neemt niet op! Ik probeer Lynn te bellen, neemt niet op! Gelukkig krijg ik Marc toch te pakken, er is een reserve sleutel thuis gelukkig...hij smst me het nummer van een taxi!
Ik bel Eve, maar ze neemt niet op. Dan maar op het schoolplein 1 van de ouders vragen of ze tijd hebben om me ff snel heen en weer te rijden...gelukkig staat de vader van Ava (een vriendinnnetje van Simone) er. Ik leg het verhaal uit en gelukkig heeft hij tijd om me heen en weer te rijden. Ik vind de reserve sleutel en alles is goed afgelopen! Ik schaamde me toch wel een beetje en tegelijker tijd moest ik er ook heel hard om lachen. Dat krijg je als je je sleutels van je bos afhaalt...nooit meer doen dus!
Gelukkig kon iedereen van de familie er hartelijk om lachen, het is bij alle aupairs tot nu gebeurd, ik ben geen uitzondering...dit gebeurt 1 keer en dan (waarschijnlijk) nooit weer!!!!
Hoop dat jullie kunnen genieten van mijn dom en blond verhaal! Tot schrijfs!
Hey Sabine,
Ik vond vandaag je link, beetje laat, hij was beland bij de spam! Super leuk om je belevenissen te lezen en de foto's zien.
Hier in Nederland is het ook winter en we kunnen schaatsen op natuurijs!! Afgelopen weekend in de tuin opgestapt en naar Woerden geschaatst en vervolgens ook nog naar de Nieuwkoopse plassen. Alleen er langs op, de plassen zelf zijn nog onbetrouwbaar! Echt super leuk, de eerste winter op onze nieuwe stek en gelijk al dit!!! Ze hebben het zelfs over een evt. elfstedentocht. Het weekend vroor het hier 's nachts 20 graden, echt koud, maar dat ben jij inmiddels vast wel gewend daar in het koude Canada.
Ik zag je met ski's staan, echt super, doe je ook schaatsen daar. Ik moest nog aan vroeger denken aan mijn verjaardagsfeestjes, dat we gingen schaatsen, jij achter een stoel, ha, ha..
Vanmiddag ga ik samen met Yvo en zijn broertje opnieuw een tocht schaatsen. Ik heb weinig spierpijn na de tocht van 30 km gisteren. Alleen een wat blauwe knie, die vervelendende hobbels in het ijs, zie je niet met een laagje sneeuw erop en dan..... plat op mijn buik voorover, Leonie en ik lagen lachend op het ijs!!
Veel plezier daar in Canada en tot schrijfs!
Liefs Lisa