Geluksmomentje
Heb vandaag een geluksmomentje gehad, een gevoel van volledige gelukkigheid! Dat voelt zo goed! Ik was aan het wandelen met de hond, ik voelde me niet zo lekker, heb last van mijn rug, gisteren
tijdens het stofzuigen ging er iets verkeerd en sindsdien heb ik weer pijn in mijn onderrug. Dus ik nam 2 aspirines om de pijn een beetje te bestrijden. Tijdens het wandelen met de hond begon het
een beetje te waaien, heerlijke frisse berglucht kwam me tegemoet en ik snoof de heerlijke koude lucht toen ik aan het wandelen was in de bergen. Opeens voelde ik me totaal ontspannen, gelukkkig en
zo heerlijk! Heerlijk aan het dagdromen over reizen, wonen in Canada en de prachtige omgeving...mijn geluksmomentje!
Het gekke is dat ik echt het gevoel heb dat dit mijn 2e thuis is, ik voel me volledig op mijn plaats. Ik heb vanochtend ontbeten met een Frans meisje Leslie, ze is in Vancouver sinds oktober en ze
woont sinds kort in North Vancouver. En via Internet in contact gekomen en zij had precies hetzelfde gevoel als een 2e thuis en niet het gevoel van missen van het thuisland of missen van vrienden
en familie. Dit waarschijnlijk ook omdat Skype en FB en email er zijn. En het erg makkelijk is om contact te houden met thuis!
Dit is wat ik met jullie wilde delen. Heb allemaal alvast een goed weekend. En tot schrijfs.
xxxx
Wat fijn sabine dat je je zo voelt.....xxx
Mooi al die roze wolkjes waar je nu op zit.
Liefs Mam
heel mooi geschreven!
wat fijn dat het goed gaat Sabine.
Ik wens je het best
Kenuffel van ons allen