SNEEUW!
Nog geen dag na mijn lente verhaal komt de sneeuw. Het is zo prachtig, ik kan er geen genoeg van krijgen! Gisteravond ben ik met Leslie (Frans meisje, ook aupair in Van North) naar de bios geweest, voor 6 dollar op dinsdagavond, naar de film The Vow. Heerlijke zoetsappige film over liefde en verliefd worden en gewoon heerlijk genieten van de film! Het sneeuwde toen ik vertrok al maar toen ik naar huis ging regende het, dus over de sneeuw. Totdat ik vanochtend wakker werd en er een behoorlijk pak sneeuw in de tuin lag, van ongeveer 10-15 cm. Een prachtig plaatje en er kwamen grote vlokken uit de hemel vallen! Ik ben meteen opgestaan en heb foto´s gemaakt. Daarna gezellig Skypen met Merlijn, altijd leuk, gezellig bijkletsen met een vriendin. We doen dit bijna elke week voor ongeveer een uur! Ik vind het erg gezellig altijd! Na het Skypen met de hond in de bergen wandelen in een pak sneeuw met mijn camera bij de hand. Wat een heerlijkheid die sneeuw!
Rond lunchtijd ga ik met Eve naar Deep Cove, om een donut te eten en koffie te drinken en nog een keer met de honden daar te wandelen. Het is prachtig daar, zo´n schattig stukje van Van North. Ik neem ook wat donuts mee voor thuis, voor de kinderen. Evan heeft vanochtend weer een epileptische aanval gehad, dus hij is hele dag thuis. Gelukkig is zijn broer er om op hem te passen en ik kan lekker doen wat ik wil.
Na het gezellig lunchen en wandelen regent het. Maar als ik terug thuis ben sneeuwt het alweer! Wat een heerlijkheid toch die sneeuw! Zo´n prachtig plaatje!
Tijd om Simone van school op te halen.
Tot schrijfs.xxxx